Opcje widoku
Ikona powiększania tekstu
Powiększ tekst
Ikona pomniejszania tekstu
Pomniejsz tekst
Ikona zmiany kontrastu
Kontrast
Ikona podkreślenie linków
Podkreślenie linków
Odnośnik do Deklaracja dostępności
Deklaracja dostępności
Resetowanie ustawień
Reset

JADŁOSPIS

                                                                                        Jadłospis na miesiąc luty 2025

03.02.25 Rosół z kury z makaronem (1,3,9)

04.02.25 Kotlet drobiowy z ziemniakami i surówką (1,3)

05.02.25 Zupa ogórkowa z koperkiem (1,7,9)

06.02.25 Warzywa na patelnię z kurczakiem i ryżem w sosie własnym  (1,7,9)

07.02.25 Paluszki rybne panierowane, ziemniaki puree i surówka (1,3,4,7,9)

10.02.25 Zupa pomidorowa z makaronem (1,3,9)

11.02.25 Filet z kurczaka w płatkach kukurydzianych z ziemniakami i surówką (1,3)

12.02.25 Gulasz wieprzowy z kaszą i surówką (1,7,9)

13.02.25 Barszcz czerwony zabielany z makaronem (1,3,7,9)

14.02.25 Naleśniki z cukrem i dżemem (1,3,7)

17.02.25 Rosół z kury z makaronem (1,3,9)

18.02.25 Kotlet schabowy, ziemniaki puree, surówka (1,3,7)

19.02.25 Spaghetti po bolońsku (1,3,9)

20.02.25 Zupa ogórkowa z koperkiem (1,7,9)

21.02.25 Filet z morszczuka z ziemniakami puree i surówką (1,3,4,7)

24.02.25 Zupa pomidorowa z makaronem (1,3,9)

25.02.25 Filet z kurczaka w cieście naleśnikowym z ziemniakami i surówką (1,3,7)

26.02.25 Barszcz czerwony zabielany z makaronem (1,3,7,9)

27.02.25 Kotlet mielony z ziemniakami i surówką (1,3)

28.02.25 Pierogi z serem na słodko (1,3,7)

 

LISTA ALERGENÓW wg Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) Nr 1169/2011 w odniesieniu do składników obecnych w środkach żywności. SUBSTANCJE ZAWIERAJĄCE ALERGENY: 1. Zboża zawierające gluten (tj. pszenica, żyto, jęczmień, owies, orkisz, kamut lub ich szczepy hybrydowe) i produkty pochodne. 2. Skorupiaki i produkty pochodne. 3. Jajka i produkty pochodne. 4. Ryby i produkty pochodne. 5. Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne. 6. Soja i produkty pochodne. 7. Mleko i produkty pochodne. 8. Orzechy tj. migdały, orzechy laskowe, orzechy włoskie, nerkowce, orzechy pekan, orzechy brazylijskie, pistacje, orzechy makadamie i produkty pochodne. 9. Seler zwyczajny i produkty pochodne. 10. Gorczyca i produkty pochodne. 11. Nasiona sezamu i produkty pochodne. 12. Dwutlenek siarki i siarczyny w stężeniach powyżej 10 mg/kg lub 10 mg/l w przeliczeniu na SO2. 13. Łubin i produkty pochodne. 14. Mięczaki i produkty pochodne.

Data dodania: 2022-04-11 13:57:01
Data edycji: 2025-01-23 07:20:58
Ilość wyświetleń: 2866
Bądź z nami
Aktualności i informacje
Biuletynu Informacji PublicznejElektroniczna Platforma Usług Administracji Publicznej
Logo Facebook
Facebook
Biuletynu Informacji Publicznej
Elektroniczna Platforma Usług Administracji Publicznej